Her finnes et utvalg fra våre referanser. Ønskes det flere referanser, ta gjerne kontakt med oss!

 

Ryddig prosess
“Strømdahl har rehabilitert og utført prosjekter for oss i våre pendlerleiligheter. Vi er veldig fornøyd med dialogen med Strømdahl og hans ansatte før og ikke minst under prosessen. Vi følte oss godt ivaretatt og våre valg ble hele tiden hørt. Prosjektene ble gjennomført til avtalt tid og pris, vi kan absolutt anbefale disse til andre”
Beate Knudsen, Norsk Transportarbeiderforbund

 

Seriøsitet
Undertegnede har engasjert Strømdahl og Co ved flere anledninger og de leverer som vanlig etter forventninger. I motsetning til mange i bransjen opptrer håndverkerne profesjonelt og ryddig, både i tilbuds- og gjennomføringsfase. Ved større prosjekter har Strømdahl fungert som byggeleder og levert statiker, rørlegger og elektriker. Byggmester Strømdahl AS er lett å anbefale hvis du ønsker kvalitet og profesjonelle håndtverkere.
Lars Eirik Ulseth, Sivilarkitekt 

 

Profesjonelle fra først til sist
“Vår bedrift har samarbeidet med firmaet flere ganger, og vi har alltid blitt fornøyd med resultatet. De er veldig profesjonelle når det gjelder kvalitet og dokumentasjon, og dette er meget viktig for oss. Ting må være på stell, og det har Vidar stålkontroll på. Anbefales på det sterkeste.”
Br Amundsen Rørleggerbedrift 

 

Totalrehabilitering
“Jeg har brukt Strømdahl og hans Team på flere prosjekter over en periode på 10 år. Sist en større rehabilitering på mitt hus. De er lette å samarbeide med, flinke til å planlegge og leverer alltid!. Jeg gir Strømdahl de beste anbefalinger og vil gjerne bruke de på neste prosjekt.
Lars F. 

 

Totalrehabilitering av bad
“Vi er veldig fornøyd med en meget godt utført jobb. Alt ble gjort innen avtalt tid, kommunikasjonen var god og håndverkerne veldig hyggelige og greie å forholde seg til. De er ikke blandt de billigste, men det er verdt å betale litt ekstra for kvalitet og trygghet. Anbefales! “
Kai Arne N. 

  

Godt gjennomført
“Vi har jobbet med Strømdahl på flere mindre og større prosjekter og dette har fungert meget godt. De leverer det vi har blitt enige om og følger opp prosjektet på en utmerket måte. Dette gjør behov for oppfølging fra vår side mindre. Vi kan dermed anbefale dette firmaet til andre.”
Morten Longum, TAG arkitekter AS 

Les komplette anbefalinger her